Sunday, April 26, 2009

~ Ha ha ha ~

ishk...
macam pernah kedengaran je gelak tawa macam ni yer?
ntah anak sapa yang buat...

bakal anak sha kot?!!!
hhahahaaa....
tak pun anak tekak...

eh sha nak cerita pasal apa tadi ye?
lupa plak...
sbb semalam terminum air yg ada semut...
ishk...
tak kan nak cerita pasal semut jadikan air minum sha tempat bersantai pulak...
tak pun belajar berenang....
sabar-sabar...ambil mood...

kalau aku buat contest o.k tak?
heheee...
sapa yang dapat jawab...
sha hantarlah something special untuk yang dapat menjawab tu...

***soalan pertama:

buyak no mo suka lulik aseng tenawan. mo mei penah piker kah aseng lo idun bas nelik mo?

***soalan kedua:

kamik semuah kempen afundi hafiz final nah. smuah ckgu kmk stuju. kmk start kempen ubang eh er smuah lo member,

selamat mencuba...
sila sertakan sekali alamat emel anda untuk dihubungi...
jawapan dan alamat emel anda boleh ditinggalkan di ruangan komen...

hanya orang pertama terbaik sahaja akan mendapat hadiah...
free of charge tau...
tak payah korang nak kirim wang pos...

mula² pikir..ianya terbuka untuk semua orang tapi tak aci lah...
sebab takut nanti orang melanau pun join gak...
o.k lah...diumumkan contest ini terbuka buat kawan-kawan sha yang pernah chat dengan sha yang berasal dari tanah malaya....sha masih simpan tau emel korang...apa kata..korang boleh juga bagi jawapan melalui emel....lagi senang dan mudah...

selamat mencuba!!!

1 comment:

::dazzLaila:: said...

gilak bahasa serawak..
mana tau..

hahahhaha